DE CE SĂ ÎNNOPTEZI AICI?

checkcel mai bun preț garantat

checkcontact direct cu hotelul

checkupgrade în funcție de disponibilitate

restaurant

Restaurantul Hotelului Dana vă oferă cele mai bune feluri dintr-un bogat meniu à la carte, revizuite și pregătite de talentatul nostru chef,
o experiență unică pentru a vă desfăta cu aromele renumitei tradiții culinare românești și internaționale
si pizza italiană adevărată coaptă în cuptor pe lemne.
Vinurile, selectate de la crame de prestigiu românești, italiene și internaționale
se îmbină cu ingrediente mereu proaspete și de primă mână, unicul mod pentru a transforma cine romantice, prânzuri de lucru și evenimente speciale pentru o amintire de neuitat.

 

Spații elegante, grijă pentru detalii și atenția de odinioară. Cei care ne-au trecut pragul știu că RESTAURANTUL DANA, situat în mijlocul mirificei grădini, este un adevărat punct de referință în stațiunea Venus prin stil, propuneri gastronomice și calitate.
În armonie cu noile tendințe tot mai sofisticate și elaborate, RESTAURANTUL DANA se distinge prin bucătăria sa creativă combinată cu o propunere de specialități tipice locale și internaționale.

Atenția la calitatea și prospețimea ingredientelor, servirea optimă și un meniu capabil să mulțumească gusturile cele mai fine fac din RESTAURANT perla HOTELULUI DANA
Atenția dedicată cramei permite o alegere vastă a vinurilor naționale și internaționale și un Meniu de vinuri mereu actualizat și aliniat stilului și bucătăriei și propunerilor chef-ului.
în plus, în fiecare seară muzica live va îmbogăți cina și va oferi o seară plăcută, romantică și relaxantă.

Oferta Inscriri Timpurii 2018

Oferta Speciala Early Booking 2018 Reduceri de pana la „30%” Oferta a expirat.

vezi oferte